petak, 10. kolovoza 2012.

Mistična kutija

Prije nekoliko dana pričala sam s prijateljem kojem je trebala mala pomoć pri osmišljavanju poklona za njegovu dragu. Ja sam mu rado nabrojala milijun ideja koje su mi pale na pamet i on se odlučio na jednu od solucija. Ja sam mu napravila jednu drvenu kutiju, malo veću, a on je u nju stavio poklon. Ne bi bilo u redu da dalje otkrivam detalje jer je to ipak njihovo osobno, a ja znam poštovati privatnost :) Ipak, moram vam se pohvaliti s kutijom koju sam izradila! Kada sam ga pitala kako da izgleda, koja je "tema" mog rada, rekao je nešto "mistično i ljubavno". Hm, hm, malo sam se našla zatečena i krenula u potragu za mističnim salvetama. Ljubavne sam pronašla bez problema, a sve ono što je bilo mistično je bilo crno i nekako tmurno. Zato sam odlučila izostaviti taj mistični dio i ostaviti samo romantični dio :)

Ovako je to izgledalo prije: 


Znači, odvojila sam sve metalne dijelove, tj. kopču i britvele tako da mogu bez prepreka obojati kutiju bez da zameljam te dijelove. Obojala sam kutiju svijetlom akrilnom bojom, nešto kao boja bijele kave. Ne razlikuje se puno od ove boje same kutije. Zatim sam salvete zalijepila posebnim ljepilom, naravno samo gornji sloj salvete. I na kraju sam obojala unutrašnjost u svijetlo rozu boju. Na poklopac sam zalijepila dva mala privjeska. U sredinu stoji mali srebrni natpis Love. A sa strane je zlatni ključić. I po njegovoj želji sam napisala flomasterom za CDove u crvenoj boji "Julias Mystic Box".




I da, i sa unutrašnje strane poklopca je motiv vrlo sličan ovom s vanjske strane poklopca :)

Meni je najbitnije da se njemu jako svidjela kutija i sada čekam da mi javi kakva je bila njena reakcija... Nadam se da joj se svidjelo! Što vi kažete?

34 komentara:

  1. Ja sam se odusevila,svaka cast za ideju,i kako si lepo uklopila cvetice sa salvete..bas je odlicna kutijica...nadam se da se neces naljutiti ako ti ukradem ideju kada budem svom decku pakovala poklon..:D ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neću se ljutiti, dapače, drago mi je da sam ti dala ideju :) Hvala na komplimentima!

      Izbriši
  2. krasno ti je ispalo! salvete izgledaju kao da su u kompletu.
    nema šanse da joj se ne svidi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš su mi se dobro uklopile salvete :) I ja se nadam da će joj se svidjeti!

      Izbriši
  3. mora joj se svidit!!!...izgleda prekrasno i sve se tako divno uklopilo...(a i ti si prava prijateljica) :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, hvala i vama cure! A on mi je jedini prijatelj kojeg znam doslovno od rođenja, bilo mi je drago što sam mu mogla pomoći :)

      Izbriši
  4. Krasna je, ovo je samo po sebi lijep poklon :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Boje i motivi su odlično usklađeni, svaka čast:))

    OdgovoriIzbriši
  6. Kutijica ti je prekrasno ispala, baš mi se sviđa odabir motiva, sve zajedno izgleda izvrsno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Vidiš, mistično ne mora uvek biti tamno. Savršena je, a mistični momenat, po meni, prikazan je vrlo verno kroz motiv sa salvete, a ključ pojačava taj utisak.

    OdgovoriIzbriši
  8. lovely blog! i'm following you on gfc now, please follow me too? :) i think you'll like some of my outfits, and i just posted about the IT color for the fall!

    www.dailydisguise.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Kutija je fenomenalna!

    OdgovoriIzbriši
  10. Nema šanse da joj se ne svidi!!!!!Vanjski motivi su jednostavno savršeni!

    OdgovoriIzbriši
  11. Kutija izgleda savršeno!! A ti si pravi kreativni majstor! :)

    OdgovoriIzbriši