četvrtak, 1. prosinca 2011.

Kratki post - ebay je ovisnost

Ovo sam ljeto napravila ebay i paypal account i kupila neke stvarčice preko interneta. Kad sam otkrila koliko je nakit jeftin nisam mogla prestati gledati što se sve tu može naći. Za 40ak kuna sam kupila 2 para naušnica, jednu ogrlicu i jedan sat u obliku ključa kao privjesak na ogrlici. Tu i tamo me uhvati dosada pa gledam što sve ima za kupiti na ebayu i hvala bogu što se mogu kontrolirati pa ne potrošim brdo para na svakakvim glupostima :) A i taktika da imate paypal na računu koji inače baš i ne koristite je dobra jer samo kada nešto stvarno želite ili vam treba lijepo uplatite novce i nema straha da ćete pokupovati sve što vam se svidi :D Da više ne blebećem bez veze evo sličice s mojim ebay nakitom ...


Da li vam se sviđa moj "ulov" i da li i vi volite švrljati po ebayu ili sličnim stranicama ?
Pozdrav !! :)

Broj komentara: 5:

  1. Prekrasan nakit, baš si lijepo trgovala! Moram priznati da kao svaka žena koja voli lijepe stvari ponekad i ja kupim neku sitnicu na navedeni stranicama:))

    Pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja iskreno više volim sama sebi nešto da napravim od nakita ali ovaj privezak sat - ključ me je oduševio , rado bih ga nosila .... Pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  3. joj ja obožavam ebay. uopće više ne kupujem nakit u hrvatskoj jer nema smisla. :) sve je precijenjeno i preskupo, a ovako se strpim 2-3 tjedna i uvijek me paketić iznenadi :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš lijepi nakit. Nisam još nikad gledala nakit na e-bayu, idem sad pogledati :)

    OdgovoriIzbriši
  5. uf, ne spominji ovisnost o eBayu! Cijene nakita su neusporedive s onim u našim dućanima. Baš gledam neki dan sovicu koju sam ja platila 1$ kod nas prodavaju za 100 kn! O repromaterijalu neću uopće pričat.... koliko god potrošim na eBayu na kraju ipak ispadne da uštedim u odnosu na cijene u hobi dućanima!

    OdgovoriIzbriši