utorak, 26. ožujka 2013.

Brownies, Brownies, Cupcakes, Muffins....

U zadnje vrijeme sam probala dosta vaših recepata.. uglavnom čokoladnih, ali našlo se tu i nekih malo drugačijih.. :)

Pokazati ću vam fotke... tj. kako su meni ispali i staviti ću link na originalan recept. Mogla sam napisati zasebna 4 posta, ali ovako mi se trenutno više sviđa, pogotovo jer imam i drugih stvari za objaviti. Zadnjih par tjedana letim na sve strane i nikako naći slobodnog vremena za blog.. ali vaše čitam i malo u zaostatku komentiram.. ali baš sam u nekom lijepom i happy razdoblju pa uživam u svakom danu :)

Razmišljala sam čak raditi postove tipa Moj mjesec u fotkama.... baš sam se uhvatila slikavati mobitelom svakakve sitnice i gluposti pa mi kažite bili vas bilo volja i to gledati :)

Slijedi hrana :D

Valentinovski brownie

-originalan recept-

Ovaj mi se brownie baš jako, jako svidio, najviše zbog ove marmelade koja je umiješana u smjesu. Jako je smočan i fin. Jedan od najboljih do sada!



Brownie sa lješnjacima

-originalan recept-

Ovo je kolač svima nam poznate Just cake girl :) Drugačiji mi je od ostalih brownie-a po tome što je nekako manje smočan i drugačija mu je tekstura. Ja bi ovaj recept iskoristila kao neki malo moćniji biskvit za neku tortu, ali to je samo moj dojam :)



Ultimativni čokoladni cupcakesi


Ovo je recept s mog bloga i mome tati najdraži kolač. Zaželio ga je već davno pa je došlo vrijeme da mu ga napokon i napravim :)



Slani muffini


Čim sam vidjela ovaj recept napravila sam ga za večeru i moram reći da su nestali u trenu, dok se još ni približno nisu ohladili. Recept je sa svima dobro poznatog bloga "What's for dessert". Ja sam unijela samo par izmjena.. stavila sam kombinaciju glatkog i kukuruznog brašna, dodala još malo parmezana i na vrhu posula sezamom. Definitivno ih ponavljam!



To je sve za danas.... čim uhvatim par zraka sunca slikati ću suknjice i hlače koje sam napravila na šivanju i možda se još štogod nađe tu, ako ovih dana napravim... :) 

Kako vam se sviđa ovo što sam radila? Kako izdržavate po ovom užasnom vremenu? Ja znam da jeeeedvaaaa čekam pravo proljeće i punooo sunca :D

Pozdrav svima!

34 komentara:

  1. mmmm cure sline od silnih coko slastica :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni sada kada sam prelistala post da odgovorim na vaše komentare :D

      Izbriši
  2. Ajme sve ovo tako fino izgleda..:))
    Što se tiče vremena, moram priznati da me umorila ova zima, evo sve je puno snijega...zaželjela sam se sunca i toplog vremena da mi da malo energije...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! Ovdje kod mene je danas sunce tako da sada izlazim popiti kavicu i malo se zgrijati jer nam onda opet dolazi dosadna kiša.. :(

      Izbriši
  3. Njami, njami... Eto mene u Split na kolače. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti... slobodno dođi :) Javi se na vrijeme da ti nešto spremim :)

      Izbriši
  4. uh,upravo jedem öokoladu i naletim na tvoj post s kolaöima..ludilo..svaka čast, ja imam dvije lijeve tuke što se kolača tiče. .pozz.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glavno da imaš u kući slatkog, za sve drugo je lako :)) Hvala!

      Izbriši
  5. ajme, ja ne znam koji bih prvi (probala, napravila, pročitala, sve...)! odlične fotografije!

    OdgovoriIzbriši
  6. pitala sam se di si i kako ti ide šivanje! Baš me zanima što si (na)učila :)

    A muffins i cupcakes su mi najdraži kolači u svim varijantama pošto su uglavnom super jednostavni za raditi. Ove slane ću probat uskoro!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ide me šivanje, ali ne i vrijeme da slikam.. evo je danas sunce pa sam totalno mogla to napokon sve odraditi :) Da vam pokažem... :) Slani su odlični, preporučam ih!

      Izbriši
  7. Bila si jako vrijedna:) Jedva čekamo nastavak priče ..Do tada uživat ću u tvojim kolačima:))) Zadrži tu pozitivnu , uzletnu energiju i uživaj:)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) Nadam se da će što duže ovaj period potrajati !

      Izbriši
  8. Bravo Marina, jesi vrijedna! Što reći, svi mi se čine odlični!!Možda bi ove slane probala, malo za promjenu...Uživaj i dalje u svakom danu, usprkos vremenu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! Uživam koliko god mogu :) Pozdrav!

      Izbriši
  9. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Post bogat fotkama divotica. Da sam barem ja tvoj tata hahahahha :D Nego, naravno! da želimo post mjesec u slikama! Tak i ja radim, slikam stvari koje inače ne bih :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)) Evo mislim da ću baš sada sklepati post u slikama :D

      Izbriši
  10. Ovi ultimativni čokoladni cupcakesi izgledaju kao nešto prepreukusno :D moraš nas ćešće obasipati ovakvim kolačićima :)

    OdgovoriIzbriši
  11. :DDD samo nek je čokolade, u bilo koje obliku :D
    a slani muffini su zanimljivi jako!
    čekam mjesec u fotkama! nadam se da će biti puno sunca na njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja kažem da se ne može bez čokolade :D Nažalost ovaj mjesec neće biti toliko sunca, ali sljedeći se nadam zbilja da bi moglo... dosadilo mi je ovo glupo vrijeme :/

      Izbriši
  12. Opa, koja krasna brownies ekipa! :)
    Sve mi je super, naravno i ovi slani muffini, ali više sam tip za slatko, najviše su me oduševili ovi Ultimativni! predivno si ih napravila i ukrasila.
    Sretan Uskrs!

    OdgovoriIzbriši
  13. ajme melem za oči! ja sam isto probala radit slane muffine, mislim da su mi draži nego slatki, a mekane i sočne browniese nikad nisam probala radit iako recimo cupcakese jesam, i bila sam oduševljena s izvedbom jer sam ih premazala nutelom i posipala na njih očišćene bademe.isss, sad sam se skroz naložila.bolje da prestanem pričat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo ti piši, meni je to drago čitati :) Puno ti hvala na komentaru!! Super zvuče ti tvoji cupcakesi... ali i brownie isto moraš probati, zakon je!

      Izbriši
  14. taman lipo izgubila 7 kg a ti stavljas ove divote od kojih se debljam samo gledajući ih ;)

    OdgovoriIzbriši