ponedjeljak, 19. prosinca 2011.

Uvod u blagdanske postove

Priznajem da sam se možda malo kasno sjetila raditi božićne postove, ali uz nedostatak vremena, imala sam i nedostatak inspiracije... Sinoć sam izradila razno raznih stvari od pola kila glinamola. Čekam da se to osuši pa da krenem bojati i sastavljati ukrase. Ako sve ispadne kako sam zamislila biti će negdje 3 posta ovih dana. Nadam se da ću stići objaviti ih prije Božića, ali ako i ne stignem nema veze, bolje ikad nego nikad :) Planiram napraviti 2 para naušnica, nekoliko ukrasa za bor, nekoliko privjesaka za ogrlice te snow ball (zapravo snješka u teglici) A do tada evo jedne "zimske" naušnice koje sam upravo sastavila.


I na kraju mi treba jedan savjet... Ne znam s čim ću bojati jako sitne detalje na glinamolu jer mi je najtanji kist previše debel za to... I zbilja nemam ideje čim bi se mogla poslužiti... Pa ako netko ima iskustva voljela bih da mi napišete prijedloge :)

Hvala!!  

4 komentara:

  1. Naušnice izgledaju fantastično! A sitne detalje probaj obojat čačkalicom pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako ti je utjeha, nisi jedina koja nema vremena a ni inspiracije...Ja uglavnom najbolje radim pod pritiskom, pa se nadam ovih dana da će nešto i biti od mene....
    Probaj sitne detalje raditi flomasterima u boji...mislim da oni mogu na glinamol...
    Ove su mi naušnice super...prave zimske...
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđaju mi se naušnice.
    A za bojanje sitnih detalja baš i nemam neki prijedlog.Ja uvijek isprobavam svime i svačim i nadam se da će nešto uspijeti :))

    OdgovoriIzbriši