četvrtak, 28. lipnja 2012.

Ljetni SWAP

Bila sam jako sretna kada sam vidjela da Lilla Indigo organizira Ljetni SWAP. To je bio prvi put da sam sudjelovala u tako nečem, jako mi se sviđa i ja bih opet! Nadam se da će uskoro biti ponovno :) Tema je naravno bila ljetna, neke boje su bile zadane i okvirno neke još upute, a za sve ostalo smo imali potpunu slobodu. Ja sam za boju odabrala tirkiznu jer je jako volim, podsjeća me na ljeto, more i nebo bez iti jednog oblačka. A uz to imala sam i perlice i tkaninu baš te nijanse. Odlučila sam napraviti jednu ogrlicu. Sastojala se od lančića boje starog zlata, tirkiznog cvijeta, nekoliko tirkiznih perlica i jednog malog medaljona u koji sam utisnula malo Fima i nacrtala malu jedrilicu temperama i tankim kistom te "zapečatila" rad sa malo lak ljepila za decoupage da se slučajno ne zamrlja. I ovako je to na kraju izgledalo.... 



Moja partnerica u SWAP-u je bila Nives. Nadam se da joj se svidjelo što je dobila od mene :) Ja sam pak od nje dobila čak dvije stvarčice. Jedna je prsten koji je kombinacija tkanine i jednog heklanog dijela sa slatkim dugmetom, a druga je broš kojim dominira cvijet od patentnog zatvarača. Fora! I sve je to stiglo do mene upakirano u jednu malu crvenu torbicu od tkanine sa malim pismom. Baš me je razveselilo.




Eto ga, to bi bilo sve vezano uz SWAP. Vidjela sam i postove na nekim drugim blogovima, cure su se sve stvarno potrudile i napravile divne poklone. Čekam još da Lilla stavi "službeni" album sa svim fotkama :)

Ja sam napokon gotova sa fakultetskim obvezama, mislila sam da ću i prije, ali nekako se uvijek sve zakomplicira na kraju i produži... Od sada službeno i definitivno za mene počinju praznici, imam dosta planova i očekujte postove svakih par dana :)

Pusa velika svima! 

Broj komentara: 19:

  1. prekrasni radovi, oduševljena sam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. prsteni su prekrasni, ali tvoja ogrlica me oborila s nogu!!! predivna je...:-)) drago mi je da si zavrsila sa fakultetskim obvezama ( nije to mala stvar ) i bas se veselim novim postovima :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) I ja se veselim odmoru i novim postovima!

      Izbriši
  3. Wow, prsteni su prekrasni! Pogotovo ovaj zadnji na slici!

    OdgovoriIzbriši
  4. super radovi, i tvoji i nivesini, sigurno ćete obje uživati u poklončićima :)i ja jedva čekam da lilla stavi album sa svim stvarčicama :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasno si napravila ogrlicu, jako mi se sviđa! I Nives je napravila slatke stvarčice!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ogrlica je prekrasna!Baš si sve lijepo iskombinirala!

    OdgovoriIzbriši
  7. Za mene još uvijek ne mogu početi praznici, čak do 13.og moram guliti. :( Poklon još nisam napravila jer jednostavno ne stižem, a kasnije će pripreme za vjenčanje..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš zbilja puno obaveza! Samo polako, odmor će doći kad tad :)

      Izbriši
  8. Prekrasni pokloni! Čestitam na praznicima...hehe
    uživaj :))

    OdgovoriIzbriši
  9. jako mi se svidjela ogrlica baš je u ljetnom štihu i ja se nadam da se tebi sviđa i da češ nositi pozzzz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je! I meni se sviđa, prsten ću nositi, mogu ga uz sve kombinirati, a broš će vjerojatno na torbu ili na šešir :)

      Izbriši