utorak, 4. prosinca 2012.

Update: Transfer gel i nagradica

Evo da vam napokon pokažem kako izgleda taj transfer gel za one koje to zanima i da se zahvalim blogericama koje su mi (davno) dodijelile jednu lijepu nagradu :))

Napokon sam otišla do hobby dućana i kupila transfer gel, koji se zapravo zove struktur gel. Usput sam kupila napokon i crackle lak :)) Evo detaljne sličice jednog i drugog...

Jedna napomena: Zaboravila sam spomenuti prošli put da je najbolje koristiti ovaj transfer gel na površinu koja se prethodno prebojala akrilnom bojom. To nije obavezno, ali nam je mentorica napomenula da bi tako rezultati mogli bolje ispasti :)


Nemojte da vas zbuni njegova glavna primjena :)
Ovaj sam gel koristila na radionici za rad iz prošlog posta.

Ima samo u ovoj jednoj "boji". Barem u mom dućanu :)



I crackle lak (za efekt raspucavanja) koji je jednostavan za korištenje. Ima i onih kompliciranijih koji su u dvije faze. Ovaj se nanosi prije nego željenu površinu obojamo akrilnom bojom za koju želimo da se raspuca.



I šlag na kraju :)) Nagradu sam dobila od dvije blogerice. Prva je Ana s bloga carpe-diem, a druga Klaudiya  čiji blog trenutno nije aktivan :( Nadam se da će se uskoro vratiti!

Kako su u međuvremenu svi dijelili ovu nagradu ja je želim proslijediti svima koji je do sad nisu dobili, a sigurna sam da su je zaslužili :))


Nadam se da sam pomogla onima koje je zanimao ovaj gel. I potrudim se biti malo aktivnija ovih dana :)

Pozdrav svima!!

Broj komentara: 16:

  1. Čestitam na naradici, jako je slatka, a Klaudija se vratila nakon što joj je neko izbrisao blog, i sada je Dija Hobby.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej Marinice evo mene :)
    Da nažalost moga bloga više nema, hakovano mi je sve i brisano, no eto vratih se nakon što sam svima udijelila nagradu i pisala još jedan post, moj je blog nestao-ispario tako reći :(

    Novi početak i nadam se još bolji :) Lijepi pozdrav..
    Klaudija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam te pronašla i ovaj ti put želim više sreće i sigurno će biti bolje :))

      Izbriši
  3. Moram priznat da si me zainteresirala za ovu tehniku...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je to čuti :) Ako se okušaš svakako nam se pohvali :)

      Izbriši
  4. vidiš, nisam imala pojma za ove stvari :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sada si nešto novo saznala :)) Možda ti nekad i posluži :)

      Izbriši
  5. Hihihi, kad si napisala crackle lak, prvo sam pomislila da pričaš o laku za nokte :) Ali baš me zanima kakav efekt ima ovaj tvoj lak! Sli ke sli ke sli ke :D
    o.O Ima brisača blogova?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa u principu je to super usporedba s lakom za nokte jer se dobije takav efekt :) Ali se može primijeniti na bilo koju akrilnu boju... Slike će uskoro, raditi ću neke poklone s njim :) Da, svaki se blog može obrisati, ali na žalost ona to nije htjela napraviti :( No sad ima novi blog i sve je opet ok :))

      Izbriši
  6. super. krakle imama ali od penarta,a ovaj gel nisam nikad radila sa njim. čestitke na nagradi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma mislim da je svaki crackle u principu ista/slična stvar, možda jedino veličina tih raspuklina može varirati... hvala ti :)

      Izbriši