ponedjeljak, 31. listopada 2011.

Bočica

Nedavno sam provela par dana u Zagrebu i između ostalog svratila do Hobby Art Chemaco dućana. Za proučavanje cjelokupnog asortimana trebalo je puno vremena, a mojoj pratnja nije bila za to zainteresirana u istoj mjeri kao i ja pa sam malo požurila s razgledavanjem. Kupila sam jednu malu bočicu s malim srebrnim srcima. Taj me sadržaj nije pretjerano zanimao. Ono što mi je zapelo sa oko bila je baš ta bočica. I da puno ne duljim, evo što sam od nje uradila...


Znači, unutra se nalazi mala drvena bubamara, dio plutenog čepa kao podloga "travi" i trava napravljena od spajalica obloženih raznobojnom gumom (ili što je već to), u ovom slučaju to su bile zelene spajalice. Jedino se još razmišljam o malo drugačijim ušicama za provlačenje ogrlice koja je sada za prvu ruku konac, dok ne nabavim neku pristojnu traku ili lančić :)

Broj komentara: 7:

  1. hehe, ja izrađujem naveliko lančiće s ovakvim bočicama, samo što su ove moje extra extra minijaturne, evo, ja otkrila tvoj blog, postala pratitelj, prekrasne stvari izrađuješ :) :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala puno :))
    Evo ja proučavam tvoje blogove, bočice sam uočila i zbilja su super !!

    OdgovoriIzbriši
  3. Preslatko!! :D
    Oduševljavaju me takve bočice s raznim stvarčicama unutar :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Bok! jesi li vidjela možda da li imaju praznih bočica na tu foru?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš u ovom Hobby Art Chemaco nisam vidjela prazne, samo tako punjene nečim, ali praznih ima kupiti preko ebay-a ili etsy-a ako imaš paypal.. Nadam se da sam bar malo pomogla :)

      Izbriši